Promo

Sreda, 27.07.2011.

12:39

Novost na reklamnom tržištu: inteligentna reklama

Mreža za reklamiranje Etarget pokrenula je novu uslugu – inteligentnu reklamu Retarget.

Izvor: B92

Default images

“Kompanije ulažu velike količine resursa kako bi povećale saobraćaj na svom vebsajtu. Ali prema istraživanjima, čak 98% posetilaca ne kupuje ništa prilikom prve posete. Zbog toga, moramo da ih motivišemo da detaljnije istraže njihove ponude,” rekao je Vlastimir Čobrda, Country Manager, Etarget Srbija.

Alexandra Serdaheliova, menadžer proizvoda u Etargetu objašnjava da je Retarget pametna reklama koje podseća posetioce na proizvode i usluge oglašivača.

“Ovim putem ih prati na preko više od 300 vebsajtova sve dok ne požele da ih kupe ili saznaju nešto više o ponudi,” kaže Serdaheliova.

Cena je slična uobičajnoj ceni konktestnog PPC reklamiranja. Međutim, dostupni su novi paketi. Paketi Mikro i Mini, koji su napravljeni za manje oglašivače, cena je 490 i 1500 dinara (bez PDV-a) mesečno za svaki pojedinačno. Oni sadrže pravljenje kampanje kao i neophodni kredit.

Postojeći klijenti Etargeta i iskusni oglašivači mogu da koriste PPC plaćanje sa naprednim opcijama. Oni mogu da kreiraju kampanju koristeći retargeting u svom nalogu (www.etarget.rs).

Ovde mozete naći više informacija o Retargetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: