Kritika urodila plodom - popravljen "češalj" na mostu

Vozači koji svakodnevno prelaze Pančevački most prijatno su se iznenadili kada su videli da je najzad popravljena problematična spojica na kolovozu, koja je donedavno predstavljala opasnost po saobraćaj. Na ovaj problem ukazao je sajt Polovni automobili, a njihov tekst o takozvanom "češlju-ubici" mogli ste da pročitate i na našem portalu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.10.2016.

16:36

Kritika urodila plodom - popravljen
Foto: Tanjug (ilustracija)

Izvor: Polovni automobili

Po svemu sudeći, skretanje pažnje na ovaj problem u medijima imalo je efekta, što je za svaku pohvalu. U ime vozača zahvaljujemo se i nadležnima koji očigledno prate vesti pa su reagovali ovoga puta. Nadamo se da će to i ubuduće biti slučaj.

Podsećamo, ovaj problem je postojao godinama, toliko dugo da su ga vozači prihvatili kao prirodno stanje stvari na koje ne može da se utiče. Nažalost, nemamo fotogarfiju popravljenog "češlja" jer nije dovoljno bezbedno to učiniti tokom vožnje. Nemoguće je i zaustaviti se tu. Ali svakako ćete biti u prilici da vidite promenu kada tuda budete vozili.

Pošto nije problem samo u tom jednom "češlju", niti samo na Pančevačkom mostu, raduje nas i informacija da su Sekretarijat za saobraćaj i Direkcija za puteve raspisali tender za "redovni pregled stanja mostova na teritoriji 17 beogradskih opština", nakon čega bi trebalo da se krene u sanaciju.

Prvi deo priče o "češlju-ubici" možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: