Mazda u Frankfurtu predstavlja sportski krosover

Ljubitelje nove generacije Mazdinih automobila i Kodo dizajna obradovaće vest da japanski proizvođač na predstojeći salon automobila u Frankfurtu stiže sa novim konceptim vozilom - sportskim krosoverom Koeru.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 07.08.2015.

08:53

Default images

Mazda je očigledno pronašla svoju dobitnu kobinaciju - Skyactiv tehnologija plus Kodo ("duša pokreta") dizajn, i namerava da se drži te formule sve dok ona daje rezultate.

Ohrabrena pre svega uspehom modela CX-5, ali i pozitivnim reakcijama javnosti na lansiranje malog krosovera CX-3, kompanija je razvila novo konceptno vozilo koje u sebi objedinjuje karakteristike sportskog automobila i krosovera.

Najavljujući premijeru koncepta Koeru, Mazda je objavila dizajnerski crtež koji potvrđuje da je u pitanju još jedan zanimljiv automobil. Iako ovakve skice ne odražavaju realističan izgled vozila, primetno je da Koeru ima agresivan, sportski prednji deo, nisku siluetu i dinamične linije.

Mazda za sada ne otkriva svoje planove u vezi sa novim konceptom, ali možda gledamo prethodnika budućeg serijskog modela koji bi mogao da ponese oznaku CX-4.

Više detalja biće poznato uoči otvaranja sajma u Frankfurtu, koji počinje polovinom septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: