Nova vest
Košarka 3

3.5.2024.

23:08

Finale u Pioniru ili Areni? – Sferopulos: "Još je rano"

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos posle pobede njegovog tima protiv Mege u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige, dotakao se mesta domaćinstva u finalu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Ekipa sa Malog Kalemegdana dočekala je Studentski centar u Areni, da bi potom Megu ugostila u hali "Aleksandar Nikolić" i svi su nagoveštaji da će kultna hala biti i poprište finalne borbe.

Sferopulos, ipak, nije želeo da se bavi tom temom, da li Pionir ili Arena za finale - sada mu je primarno da završi seriju sa Megom. 

"Za nas je finale još veoma daleko, nismo završili posao. Ne želim da razmišljam o tome u ovom trenutku. Ono što je jasno je da su nam navijači potrebni uvek, kao što je potrebno da uvek igramo najbolje. Zato sam od igrača tražio u nekoliko navrata da ne prave greške, da pronalaze najbolje načine da napadnu, uvek tražim najbolju igru od tima, nebitno da li pobeđujemo ili gubimo, želim da uvek igramo na najbolji način, onako kako treniramo. Na utakmice dolazimo da pokažemo kako treniramo, to me brine i zato sam u nekoliko navrata bio zabrinut”, rekao je grčki trener.


O samoj utakmici u kojoj je postojao samo jedan tim, rekao je:

"Bili smo ozbiljni i koncentrisani, prikazali smo 40 minuta dobre košarke. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima koji su došli, znam da je Veliki petak, ali su nam svojim prisustvom veoma pomogli. Nije važna razlika sa kojom smo slavili, već je samo bitno da vodimo 1:0 i da moramo da ostvarimo još jedan trijumf kako bismo ušli u finale. Takođe, želeo bih da poželim Miljenoviću brz oporavak uz nadu da povreda nije teška i da ćemo ga brzo ponovo videti na parketu."

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu