Šta nudi kineski Qoros za 18.000 evra?

Ukoliko vam se dopao krosover "3 City SUV" kinesko-izraelske kompanije Qoros i mislite da biste mogli da prođete jefino samo zato što se automobl izrađuje u Kini, prevarili ste se.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 24.12.2014.

15:17

Default images

Iako Qoros još uvek nije objavio da li će i kada svoj krosover ponuditi na evropskom tržištu, ovaj automobil mogao bi da bude interesantan i kupcima u Evropi. Ipak, ako model 3 City SUV jednog dana i stigne u prodajne salone neke od evropskih zemalja, niska cena neće biti ono čime će Qoros osvojiti publiku.

Automobil, koji je za sada dostupan isključivo na kineskom tržištu, u toj zemlji košta od 18.400 evra, koliko treba izdvojiti za osnovni model.

Za taj novac dobija se bazna verzija Active koja nudi dosta toga. Kao i svi modeli, i osnovna varijanta pogonjena je 1.6 litarskim turbo-benzincem sa 156 ks, dok se snaga prenosi na prednje točkove.
Kod modela Qoros 3 City SUV Active motor je povezan sa šestobrzinskim manuelnim menjačem.

Standardna oprema obuhvata MMH multimedijalni sistem sa Bluetooth konekcijom pomoću koje se uređaj povezuje sa pametnim telefonom, elektropodizače prednjih i zadnjih prozora, elektropodesive retrovizore, beskontaktno otključavanje i startovanje motora, 17 inčne alu felne, klima uređaj, zaštitne dodatke i ukrasne elemente na spoljašnjosti, kao što je dvostruka cev izduvnog sistema.
Inače, razlika između najjeftinije i najskuplje verzije krosovera Qoros 3 City SUV nije velika, pa automobil sa najbogatijim paketom Excite košta oko 23.700 evra.

Ovaj model između ostalog ima i automatski menjač, dvozonski klima uređaj, tempomat, zadnju parking kameru, grejana kožna sedišta, od kojih su prednja elektropodesiva, indikator pritiska u gumama, krovni prozor, ksenonska svetla sa funkcijom zaokretanja u krivinama,18 inčne alu felne...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: