Automobili

Četvrtak, 04.04.2013.

11:35

Koji BMW je prikazan na ovoj skici?

BMW je na svojoj nemačkoj Facebook strani postavio skicu iz rane razvojne faze nepoznatog, novog modela. Bavarski proizvođač zamolio je svoje fanove da pokušaju da prepoznaju o kojem automobilu je reč.

Izvor: B92

Default images

Najnovije marketing strategije proizvođača automobila sve više uključuju interaktivan odnos sa svojim obožavateljima.

Zahvaljujući društvenim mrežama kroz koje imaju mogućnost direktne komunikacije sa velikim brojem fanova, kompanije poput BMW-a u prilici su da plasiraju skice i detalje budućih modela, kako bi dobili korisne povratne informacije i reakcije od ljubitelja njihovih automobila.

Tako je bavarski proizvođač postavio ovu skicu na svojoj nemačkoj FB stranici uz pitanje fanovima da pokušaju da pogode o kojem novom automobilu je reč.

Vozilo sa crteža ima izrazito sportske crte i liniju kupea, ali trodelno bočno staklo nagoveštava prisustvo 4 vrata. Neke pretpostavke govore da je to BMW Serije 4 Gran Coupe, koji bi mogao da se pojavi 2015. godine i o kome se u javnosti još uvek samo spekuliše, ali moguće je da BMW jednostavno želi da najavi premijeru koncepta X4.

BMW nije precizirao da li je u pitanju automobil koji je tek u razvojnoj fazi ili je to rana skica nekog modela koji je već proizveden. Ipak, to vas ne sprečava da u komentarima iznesete svoje mišljenje koji je to BMW na ovom crtežu?

Pročitajte o modelu BMW Serije 3 Gran Turismo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

23 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: