Automobili

Četvrtak, 10.05.2012.

10:55

Kako ce izgledati novi Audi RS3?

Iako je poslednja generacija Audija A3 imala premijeru pre samo par meseci na auto-salonu u Ženevi, u automobilskoj javnosti već se spekuliše o sportskoj verziji ovog modela.

Izvor: B92

Default images

Trenutno najsnažniji Audi A3 je RS3 Sportback druge generacije ovog modela. S obzirom da je najnovija verzija Audija A3 predstavljena tek nedavno, ljubitelji sportskih modela nemačkog proizvođača moraće da budu strpljivi pre nego što se na tržištu pojavi novi Audi RS3.

Do tada, mogu da uživaju u renderima mogućeg izgleda sportske verzije modela A3, poput onih koje je prezentovao dizajner Teofilus Čin (Theophilus Chin).
Kao polaznu osnovu, ovaj umetnik uzeo je model A1 Quattro i koncept RS Q3, koji je prikazan na sajmu automobila u Pekingu u aprilu 2012. godine, a budući RS3 predstavljen je u Coupe verziji sa 3 vrata.

Što se tiče pogona, novi Audi RS3 mogao bi da zadrži postojeći 2.5 litarski petocilindrični TFSI motor iz RS3 Sportback varijante.

Ovaj agergat raspolaže sa 340 KS, a očekuje se da bi uz određena poboljšanja Audijevi inženjeri iz njega mogli da izvuku 350 ks.

Pročitajte više o novom Audiju A3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: