Niš: Pijana regulisala saobraćaj

Tokom proteklog vikenda niška saobraćajna policija je u akciji redovne kontrole privela i zadržala na trežnjenju 22-godišnju devojku koja je jedno vreme regulisala saobraćaj na kružnom toku na ulazu u Nišku Banju.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 05.07.2011.

09:24

Default images

Zamenik načelnika saobračajne policije PU Niš Dragan Pešič rekao je da se devojka svojim automobilom dovezla do raskrsnice, izašla iz vozila i neko vreme pokušavala da "uspostavi red" na kružnom toku.

"Posle toga, ponovo je sela u svoj automobil i krenula putem ka gradu, ali je policija presrela i zaustavila i proverom utvrdila da je upravljala vozilom sa 1,40 promila alkohila u krvi", dodao je Pešić.

On je rekao da je samo tokom ovog vikenda za volanom pod dejstvom nedozvoljene količine alkohola zatečeno ukupno 16 vozača, od kojih je 11 zadržano na trežnjenju.

Fotografija - Flickr

Nakon sudara zaspao u kolima

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: