Automobili

Petak, 13.08.2010.

08:05

300.000-ti Sandero isporučen u BiH

Rumunska Dacia, nedavno je proslavila jubilej, kada je u fabrici Mioveni sa proizvodne trake „sišao“ 300.000-ti model Sandero. No mnogo je zanimljivija činjenica da je jubilarni Sandero bio namenjen tržištu Bosne i Hercegovine.

Izvor: B92

Default images

Tako je jubilarni Sandero u verziji Stepway, platinasto sive boje, pogonjen 1,6 litarskim benzinskim agregatom sa 90 KS, nedavno isporučen kupcu u Bosni i Hercegovini.

Ključeve novog automobila ispred Autocentra Beganović, ovlašćenog Renault i Dacia koncesionara iz Zenice, preuzeo je srećni vlasnik doktor Česir Alem iz Sarajeva, koji je uz svoj novi automobil dobio prigodan poklon i fabričku garanciju produženu sa standardnih 100.000 km na 300.000 km.

Gospodin Česir nije krio oduševljenje, te je izjavio: „Nakon brojnih polovnjaka, ovo je moj prvi novi auto. Za Daciju Sandero Stepway sam se odlučio zbog činjenice da nudi najbolji odnos uloženo-dobijeno u korist kupca, te je mnogo bolja opcija od polovnih vozila zvučnijih proizvođača. Osim toga, Dacia se oslanja na Renault, što dodatno garantuje kvalitet vozila. Garancija od 5 godina ili 300.000 km je i te kako pozitivna stavka u budućoj eksploataciji vozila“.

Dacia Sandero je od predstavljanja krajem 2008. godine, najprodavaniji Dacia model, kako na većini svetskih, tako i na bosanskom tržištu, gde je pronašao put do preko 600 vlasnika.

Vozili smo: Dacia Sandero Stepway 1,6

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: