Opel aplikacija sa mapom pumpi

Opelova aplikacija "Suvozač" kompletirana je zahvaljujući još jednom proširenju koje će vozačima obezbediti da na najbolji način isplaniraju svoje putovanje. Novi segment zove se "Benzinske pumpe" i omogućava korisnicima da brzo i lako pronađu najbližu pumpu u odnosu na svoju lokaciju, a uz to pruža i mnoštvo drugih korisnih informacija.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2012.

16:35

Default images

Segment "Benzinske pumpe" sadrži mapu Srbije u koju su unete sve MOL, NIS, OMV, Eko, Lukoil i MBG benzinske pumpe sa podacima o tačnoj adresi, radnom vremenu i opcijom brzog pozivanja.

Vozačima koji su krenuli na put, od posebnog značaja će biti inofrmacije o gorivu koje je dostupno na ovim pumpama i platnim karticama kojima mogu platiti svoj račun na izabranoj pumpi. Pored toga, novi segment sadrži i podatke o dodatnim sadržajima koje određena benzinska stanica poseduje, kao što su parking, prodavnica, restoran, Wi-Fi internet, pumpa za gume, igralište za decu, toalet i bankomat.

Zahvaljujući ovom novom dodatku, na jednom mestu su obuhvaćene sve informacije koje su potrebne vozačima kako bi isplanirali udobno i bezbrižno putovanje.
Aplikacija "Suvozač" nedavno je dopunjena i segmentom "Parkiraj se" koji vozačima u Beogradu pomaže prilikom traženja slobodnog parking mesta.

Pored svih ovih dopuna, korisnicima su i dalje dostupne prvobitne opcije: Moj auto, Vremenska prognoza, Opel oko, Stanje na putevima, Uspori snima se, Opel Zahtev za ponudu i Zahtev za test vožnju.

Aplikaciju "Suvozač" moguće je preuzeti ovde.

Pročitajte više o Opelovoj aplikaciji "Suvozač".

Pročitajte više o segmentu "Moj auto".

Pročitajte više o segmentu "Parkiraj se".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: