"Nedelja otvorenih vrata" u Toyoti

Toyota Centar Beograd otvara vrata za sve one koji žele da testiraju Toyota modele i iskoriste sajamske pogodnosti za kupovinu automobila, koje traju do kraja aprila.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

11:02

"Nedelja otvorenih vrata" trajaće u periodu od 23. do 28. aprila, 10 -16 časova, u salonu Toyota centra na Zrenjaninskom putu br. 26.

Klijenti će imati mogućnost da saznaju sve što ih interesuje o hibridnoj tehnologiji, o načinu finansiranja Toyota modela, mogućnosti zamene "’staro za novo" i da, možda, prvi put testiraju i voze Toyota hibride.

Za testiranje su raspoloživi modeli: Yaris, Auris, Corolla, C-HR, Avensis i Land Cruiser, kao i hibridi: Auris Hybrid, C-HR Hybrid, RAV4 Hybrid i Prius.

Sajamska ponuda traje do 30. aprila 2018.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: