Infiniti Q50 jeftiniji za 15%

Ograničena količina automobila Infiniti Q50 tokom oktobra i novembra biće jeftinija 15 odsto, pa će ovaj luksuzni model u Srbiji moći da se nabavi po početnoj ceni od 34.000 evra.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2016.

13:09

Infiniti Q50 jeftiniji za 15%

Ograničena količina od 10 vozila, namenjena kupcima u Srbiji, isporučuje se s najvišim – Premium paketom opreme. Svi automobili ispod haube imaju Mercedesov 2.2 litarski dizel motor sa 125 kW/170 ks i 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Zahvaljujući pomenutom agregatu, Q50 od 0 do 100 km/h ubrzava za 8,5 sekundi, a prema fabričkim podacima automobil prosečno troši 6,5 litara na 100 km.

Automobili iz posebne ponude opremljeni su sedmostepenim automatskim menjačem, a za potencijalne vlasnike od važnosti je i informacija da Infitini za ove, kao i sve ostale automobile, daje trogodišnju garanciju (do 100.000 km), uz trogodišnju besplatnu pomoć na putu (takođe do 100.000 km).
Premium paket, između ostalog, sadrži stop/start sistem, kameru za parkiranje pri vožnji unazad, odabir predefinisanih načina vožnje (Drive mode selector), Bluetooth povezivanje sa mobilnim, tempomat, limitator brzine, elektropokretane spoljne retrovizore sa grejanjem, LED farove sa automatskom nivelacijom i dnevnim svetlima, LED prednja i zadnja svetla za maglu, Infiniti InTouch sistem sa dva odvojena intuitivna touchscreena ekrana (promera 8" i 7”), dva USB priključka, kožom obložen multifunkcionalni volan, ulazak i otključavanje bez ključa (Keyless entry), sistem za praćenje pritiska u pneumaticima (upozorenje na pad pritiska u svakom pneumatiku ponaosob)…
Vozila iz ove ponude su dodatno opremljena Comfort paketom koji obuhvata parking senzore, senzor za kišu, dvozonski klima uređaj (sa automatskom recirkulacijom i prečistačem), kožna sedišta, grejanje prednjih sedišta, automatsko zatamnjivanje unutrašnjeg retrovizora, naslon zadnjeg sedišta deljiv u odnosu 40/60.

Pored toga, ovi automobili su opremljeni i Welcome paketom koji sadrži električno pomeranje prednjih sedišta (sa memorijom), audio sistem sa sedam zvučnika, iKey – "pametan" ključ sa memorijom, Infiniti navigacioni sistem, aluminijumske felne prečnik 18 inča, metalik boju…
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: