"Konvoj praznih automobila" - vozač nije neophodan

Poput drugih auto-kompanija i Hyundai unapređuje bezbednost svojih modela uvođenjem naprednih sistema asistencije. Kako bi demonstrirao delotvornost bezbednosnih sistema na modelu Genesis korejski proizvođač podvrgao je ovaj model ekstremnom testu.

Izvor: B92

Nedelja, 06.07.2014.

11:15

Default images

Hyundai je nedavno predstavio novu generaciju luksuzne limuzine Genesis koja ima težak zadatak da se izbori za naklonost kupaca u veoma jakoj konkurenciji. Kao deo promotivne kampanje, uz pomoć tima kaskadera, snimljen je efektan video pod naslovom "Konvoj praznih automobila" (The Empty Car Convoy).
Video pokazuje efikasnost savremenog adaptivnog tempomata, koji omogućava automoblu da prilagodi brzinu vozilu koje se nalazi ispred njega, i sistema koji pomaže da se vozilo zadrži u okvirima saobraćajne trake kojom se kreće:



Hyundai je novu generaciju modela Genesis sedan predstavio krajem 2013. Korejski proizvođač veruje da će jedan ovakav automobil koji nudi "više luksuza za manje novca" podići rejting i ugled brenda i približi ga premijum klasi.

U SAD automobil je dostupan sa 3.8 litarskim V6 motorom sa 315 ks (232 kW) i 5.0 V8 pogonskom jedinicom koja proizvodi 425 ks (312 kW). Hyundai je najavio da će novi Genesis biti ponuđen i na evropskom tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: