Razotkriven Megan RS - potpuno bez kamuflaže

Reno će zvanično predstaviti Megan RS u Frankfurtu, ali mi imamo priliku već da vidimo kako će izgledati "našminkani" model jer su objavljene slike kojima je kompanija patentirala izgled ovog modela.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.07.2017.

10:04

Razotkriven Megan RS - potpuno bez kamuflaže

Sportska verzija, iskreno, ne donosi mnogo iznenađenja, ali je očiglednod a je karakteriše agresivan izgled koji će se mnogima verovatno svideti.

Ta agresivnost se napred ogleda u većim ulazima za vazduh, sada već pomalo "konfekcijskoj" potpuno crnoj rešetki i sitnijim novim rešenjima na svetlima, dok je pozadi priča nekako konkretnija i centralni izduv i nova aerodinamika savršeno idu uz Meganova zadnja svetla.

Očekivano, novih detalja o tome šta se krije ispod šminke nema, pa ostaju stare glasine - moguće je da će RS stizati sa novim 2.0l motorom, očekuje se snaga od 300bhp.

Znaćemo više 12. septembra.

Šta vi mislite?
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: