Golfer pogodio rupu iz prve, dobio novi Porsche / VIDEO

Nemački profesionalac Marcel Siem nagrađen je automobilom vrednim 158.000 evra nakon što je na golf takmičenju u Hamburgu ubacio lopticu direktno u rupu sa razdaljine od 155 metara.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 02.08.2017.

12:17

Golfer pogodio rupu iz prve, dobio novi Porsche / VIDEO
Screenshot

Neverovatan udarac doneo je ovom golferu novu Porsche Panameru Sport Turismo, a poseban kuriozitet je da loptica nakon udarca nije uopšte dodirnula travu, već je uletela pravo u rupu: Dok je loptica letela, Marcelova supruga se, predosetivši pogodak, našalila da će automobil biti njen.

Inače, ovo nije prvi put da Marcel Siem osvoji automobil na jednom golf takmičenju, pošto je 2014. u Južnoj Africi takođe ubacio lopticu u rupu nakon samo jednog udarca, ali je tada ona najpre pala na travu, a zatim se otkorljala u rupu.

Siem je tada nagrađen modelom Volvo V40 T5, a ironično je što je na oba takmičenja nastupio u dresu sa Mercedesovim znakom:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: