Ko su najlepše devojke sajma automobila

U hali 1 Beogradskog sajma, u prisustvu brojnih ljubitelja automobila i motocikala, u ponedeljak 21. marta izabrane su najlepše devojke - hostese štandova.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 22.03.2016.

10:30

Ko su najlepše devojke sajma automobila
Jovana Gojkoviæ - druga pratilja, Marija Milanoviæ - Mis sajma, Jelena Grkiniæ - prva pratilja (Foto: Saša Šarèeviæ / Beogradski sajam)

Izbor za Mis sajma spada u najatraktivnije događaje manifestacija BG Car Show i Motopassion. Žiri, koji su činili članovi „timova“ DDOR Novi Sad i Yamahe, kao i prošlogodišnja pobednica istog takmičenja, najpre je između 35 kandidatkinja izabrao najlepših 10 devojaka a potom i pobednice.

Ove godine titula najlepše pripala je Mariji Milanović, koja je sa osmehom dočekivala posetioce štanda marke Peugeot, pre svega one zainteresovane za model 508.
Pobednica Marija Milanoviæ (Foto: Saša Šarèeviæ / Beogradski sajam)
Prva pratilja, Jelena Grkinić, takođe dolazi sa Peugeot štanda, a mogli ste da je vidite pored modela 3008, dok je druga pratilja, Jovana Gojković, privukla veliku pažnju publike i pored dva skupocena modela marke Bentley, na čijem štandu je dočekivala goste sajma.

Više fotografija sa izbora za Mis sajma automobila pogledajte u Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: