Medvedi ne vole Ford Focus

Ono što su svinje uradile Trabantu u pesmi sastava Atheist Rap je zanemarljivo u odnosu na to šta su medvedi uradili sa ovim Fordom Focusom.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 05.10.2014.

16:00

Default images

Bez obzira na to da li se vozač ovog automobila ranije zamerio medvedu ili jednostavno medved ne voli izgled ovog automobila, nanteta šteta je zaprepašćujuća.
Ovaj incident se odigrao u Rusiji, gde lokalne vlasti još uvek pokušavaju da utvrde kako je do štete tačno došlo. Ipak, mediji ne dovode u sumnju da je reč o napadu medveda, koji prema njihovim izveštajima nisu neuobičajeni u ovom regionu.
Vlasnik Focusa je snimio posledice ovog napada na kojima se vide tragovi medveđih kandži u blatu, kao i oštećenja enterijera onoga što je sada već postala olupina Focusa.



Za one koji vole Atheist Rap, poslušajte šta se desilo sa njihovim Trabanom:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: