Miss Sajma automobila u Beogradu

Ko je najlepša hostesa 49. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu?

Automobili

Izvor: B92

Subota, 02.04.2011.

08:34

Default images

Žiri, koji su sačinjavali novinari iz raznih srpskih medija i prošlogodišnja Miss, odlučio je da najlepšom proglasi Jelenu Marinković, hostesu kompanije Vitro Group.

Inače, dvadesetogodišnja Jelena studentkinja je Više poslovne škole i rodom je iz Uba. Ona će, kao nagradu, moći da izabere putovanje u vrednosti od 500 evra.

Direktor marketinga kompanije Vitro Group Vojislav Lekić ovom prilikom izjavio je: “Presrećni smo zbog još jednog priznanja našem timu koji prestavlja Citroen na Sajmu. Naročito sam zadovoljan što smo objedinili titule Najbolji automobil i Najlepša hostesa, pa je sada još veća gužva oko inače veoma traženog Citroena C3”.

Druga i treća pratilja na Sajmu automobila su Ana Dankov, hostesa sa Hondinog štanda i Jasmina Koprivica, koja je posetiocima predstavljala Amarok na štandu Volkswagena. Njih dve su, takođe, nagrađene vaučerima za putovanja od 300, odnosno 200 evra.

Takmičenje za “Najlepšu hostesu na Sajmu automobila” održalo se u Hali 1 Beogradskog sajma. Kako organizatori kažu, ove godine prijavio se rekordan broj, čak 50 devojaka, a u finale je ušlo njih 20.

Više fotografija nove Miss pogledajte u našoj Galeriji

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Pogledajte više fotografija najzgodnijih hostesa ovogodišnjeg Sajma

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: