Automobili

Četvrtak, 06.10.2011.

15:42

Kako izgleda direktan sudar?

Pogledajte kako se nepropisno preticanje na jednom putu u Češkoj završilo čeonim sudarom.

Izvor: B92

Default images

Postoji izreka koja kaže da nesreća nikad ne dolazi sama. U to se uverio i neoprezni vozač Audija sa snimka kada je, nakon pokušaja preticanja na nedozvoljenom mestu, udario direktno u vozilo češke policije, koje je nailazilo iz suprotnog smera.



Policajac koji je upravljao patrolnim vozilom reagovao je prisebno i uspeo je da smanji brzinu što je ublažilo posledice nesreće. Sa druge strane, vozaču u Audiju nije pomoglo to što je zakočio svom snagom, s obzirom da je zbog preticanja bio u punom ubrzanju, a kolovoz je bio vlažan.

Iako je sudar izgledao strašno, i vozač i policajac izašli su iz svojih automobila nakon nesreće, što sugeriše da nisu pretrpeli ozbiljnije povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: