"Harvi" potopio Ferrarije, Mercedese...

Prema najnovijim procenama, broj poplavljenih automobila u Teksasu, nakon što je tu saveznu državu pogodio uragan Harvi, porastao je na gotovo milion. Totalnu štetu pretrpeli su i mnogi skupoceni automobili koje njihovi vlasnici nisu uspeli da sklone pred stihijom.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 05.09.2017.

09:09

Screenshot YouTube

Oluja Harvi opustošila je krajem avgusta jugoistočni deo Sjedinjenih Država, a naročito Teksas i grad Hjuston. Posle prvih procena da je pod vodom ostalo oko 500.000 automobila, iz SAD sada stižu vesti da je taj broj verovatno dvostruko veći.

Brojni snimci koje smo mogli da vidimo poslednjih dana pokazuju ogromne razmere štete i potopljene automobile na ulicama, parkinzima, privatnim garažama i dvorištima, a jedan takav video svedoči o stradanju nekoliko skupocenih automobila.

Na snimku se, između ostalog, vide potpljeni modeli Fearrarija, Mercedes AMG G63 (koji bi zbog svoje visine možda mogao da bude i spašen), zatim Mercedes CLA i nekoliko motocikala:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: