Zbog uragana, spakovali 38 Lamborghinija kao sardine

Dok se stanovništvo Floride sklanjalo pred naletom razornog uragana Metju, zaposleni u prodajnom centru Lamborghini u Plam Biču imali su pune ruke posla kako bi zaštitili skupocene sportske automobile.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 14.10.2016.

10:37

Zbog uragana, spakovali 38 Lamborghinija kao sardine
Screenshot YouTube

Uragan Metju nedavno je opustošio Haiti i jugoistočne delove SAD. Ova prirodna katastrofa odnela je stotine ljudskih života, a materijalna šteta meri se milijardama dolara.

Osim stambenih objekata i infrastrukture, uništen je i veliki broj automobila koji su ostavljeni nezaštićeni na miliost i nemilost oluji. Znajući šta ih očekuje, u kompaniji iz Palm Biča koja se bavi prodajom novih i korišćenih Lamborghinija, ali i drugih supersportskih i luksuznih automobila, dobro su se organizovali kako bi sačuvali svoj inventar četvorotočkaša.

U prodajni salon i garažu "spakovali" su 38 automobila marke Lamborghini i još 11 skupocenih voziila, među kojima su bili i Ferrari FF i Mercedes SLS AMG. S obzirom na nedostatak prostora, automobili su parkirani na udaljenosti od svega nekoliko cm jedan od drugog. Kada je opasnost prošla, započela je operacija isparkiravanja.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: