Život

Sreda, 06.03.2024.

11:07

"Breskvica je za nju Majka božija": Vedrana Rudan o srpskom izboru pesme za Evroviziju VIDEO

Vedrana Rudan je prokomentarisala ovogodišnji srpski izbor pesme koja će se predstaviti Evroviziji u Švedskoj.

Izvor: B92, Prva TV

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Gostujući na TV Prva otkrila je da joj se ne dopada Teya Dorina pesma.

"Pobednica i njena pesma mi se ne sviđaju. Makar ona imala fenomelana glas, ja se ne razumem u glasove. Ja sam kao dete, volim pokrete, galamu, dreku, svetlo i efekte. Verovatno ima jako dobar glas cura, ali ja ne volim to", rekla je Vedrana.

Prokomentarisala je i Breskvicu i njen poraz na ovogodišnjem takmičenju.

"Ta Breskvica, o njoj ništa ne znam , ali je moja unuka ogorčena jer ona nije pobedila. Ona je za nju Majka božija. Ja Breskvicu nisam čula", rekla je Vedrana. Istakla je i da joj se hrvatski predstavnik Baby Lasagna dopada, iako ne zna kako je ušao u finale.

"Glavno da ne govoriš ništa, deri se i skači", dodala je ona.

Rudan je u Jutru na Prvoj govorila i o drugim aktuelnim temama, te pomenula i glumca Branislava Lečića, koji je tužio glumicu Anđelu Jovanović jer nije sa njim želela da igra u seriji. Danas je održano ročište, ali je suđenje odloženo.

Celo gostovanje Vedrane Rudan pogledajte u videu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: