Džej Zi zapalio društvene mreže posle dodele Gremija: Bijonse se "skamenila" VIDEO

Reper Džej Zi napravio je skandal na dodeli Gremija, kada je isprozivao sve članove Akademije koja dodjeljuje ovu nagradu zbog svoje supruge.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2024.

09:22

Džej Zi zapalio društvene mreže posle dodele Gremija: Bijonse se
Foto: Profimedia

Bijonse je bila u publici sa "skamenjenim" izrazom lica dok je reper iskoristio svoj govor tokom primanja nagrade za doprinos muzici da “raspali” po Akademiji zbog nje.

Džej Zi je na binu izašao sa njihovom najstarijom kćerkom Blu Ajvi i najprije se zahvalio na nagradi “Dr Dre Global Impact Award”, koja se dodjeljuje za ukupan doprinos muzičkoj industriji.

"Postoje i važnije stvari u životu od dobijanja Gremija, što je vrlo subjektivno. Ne bih da posramim ovu damu (Bijonse), ali ona ima više Gremija od bilo koga i nikada nije osvojila nagradu za album godine. Čak i po vašim kriterijumima, to jednostavno nema smisla. Razmislite. Najviše Gremija, a nikada nije dobila nagradu za album godine. Ne ide to tako", počeo je Džej Zi, dok mu je ćerki bilo vidno neprijatno.

Kamera je na sekund prešla na pevačicu, koja je imala "skamenjen" izraz lica. Bijonse ima 32 Gremija u različitim kategorijama, a ukupno je bila nominovana čak 88 puta. Fanovi pamte skandal iz 2015. godine, kada je Kanije Vest izašao na binu i prekinuo govor Tejlor Svift kako bi rekao da Bijonse zaslužila nagradu.

"Volimo vas, samo hoćemo da stvari uradite na pravi način, ili makar blizu pravog načina. Neko večeras odlazi kući siguran da su ga "opljačkali", a neko će i biti "opljačkan". Neki od vas ni ne spadaju u kategorije za koje su nominovani", zaključio je Džej Zi, prenosi "Hindustian Times."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: