Estrada se oprašta od Saše Vidića: "Voli te drugarica beskrajno!" FOTO

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Život

Izvor: B92, kurir.rs

Ponedeljak, 24.04.2023.

12:46

Estrada se oprašta od Saše Vidića:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova vest pogodila je mnoge estradne zvezde, a neke od njih su Jelena Karleuša i Seka Aleksić.

Odnos Jelene i Saše nije bio toliko sjajan, ipak ova vest jako ju je rastužila, te se slomljena od bola oglasila putem društvene mreže Instagram i oprostila od modnog dizajnera.

"Neka ti duša počiva u miru", napisala je Jelena Karleuša. Pored Jelene, oglasila se i Seka Aleksić, koja se na jako emotivan način oprostila od svog dugogodišnjeg saradnika ali i prijatelja.

"Putuj prijatelju moj sa anđelima. Voli te drugarica beskrajno!" napisala je Seka Aleksić na svom nalogu na Instagramu. Podsetimo, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivni uzrok je zasad nepoznat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: