Hrvatska pevačica napala Borjana na Instagramu, pa izvređala Srbe: "Maligna tvorevina" FOTO

Vlatka Pokos, hrvatska pevačica na privremenom radu u butiku, ostrvila se na našeg golmana, ne zaobilazeći pritom militantne stavove po pitanju međunacionalne problematike na prostoru eks Jugoslavije.

Život

Izvor: J J

Ponedeljak, 28.11.2022.

11:29

Hrvatska pevačica napala Borjana na Instagramu, pa izvređala Srbe:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica, Vlatka Pokos, poznata po hitu iz devedesetih "Kad će taj petak", a mnogo poznatija po tome što ju je bivši muž javno optužio da se bavi prostitucijom i konfliktima sa neistomišljenicima, ovog puta se ostrvila na srpskog golmana Milana Borjana.

U svom postu na Instagramu, Vlatka se osetila pozvanom, da Borjanu, koji ima dvojno državljanstvo, ona lično objasni gde je rođen i odrastao. Uz sveprisutni animozitet, ali i manjak činjenica, Pokos, je na sebi svojstven način napala golmana koji u Kataru nastupa za Kanadu, čiji je državljanin takođe.

Ironično, uprkos svom domoljublju i vatrenoj ostrašćenosti, i ona je posle bračnog brodoloma i profesionalnog kraha na sceni, sreću potražila u Kanadi, gde je zaposlena u butiku ekskluzivne garderobe. Svojevremeno je na tvrdnje da je prodavačica, odgovorila da je ona ustvari savetnica za stil, grčevito se braneći od ideje da bi "zvezda" njenog ranga, mogla da radi tako običan posao.

Pevačica, prodavačica, predavačica...

Sada je eto, bez dana adekvatnog obrazovanja, ali isprovocirana Milanovom izjavom da je rođen u srpskom Kninu, ponudila Borjanu lekciju iz istorije i geografije, bar onakve kako to ona vidi. Prenosimo Vlatkin post u celosti, integralno i bez intervencija:

LEKCIJA IZ POVIJESTI I ZEMLJOPISA ZA @borjan_milan_official
Dragi Milane, imam dovoljno godina da se malo bolje sjecam povijesti i zemljopisa ovih prostora pa Vam mogu sa sigurnoscu reci da ste 1987. godine rodjeni u Socijalistickoj Republici Hrvatskoj, u HRVATSKOJ prelijepoj Dalmaciji i HRVATSKOM gradu Kninu. Vasi preci su u Hrvatsku stigli bjezeci pred Otomanskim carstvom i nasli dom u na hrvatskom tlu ali, nazalost, nisu prihvatili ovu zemlju kao svoju domovinu vec su ovdje zeljeli stvarati “Srbiju”. Maligna tvorevina koju spominjete kao mjesto svog rodjenja, nikad nije postojala, osim u mokrim snovima velikosrba a ti isti su razlog za bijeg Vase obitelji iz vase domovine Hrvatske. Kad sirite velikosrpske lazi po svijetu i dirate se u hrvatsko sveto tlo, placeno tisucama zrtava i krvlju, onda morate ocekivati odgovor koji Vam se nece svidjeti.
Nikakav ekstremizam ne podrzavam i smatram poraznim da se Vi kao mlada osoba, koja je provela veci dio zivota u Kanadi, hranite mrznjom i lazima. Mogli ste ocekivati, nakon svojih bijednih, neinteligentnih provokacija da necete biti omiljeni u Hrvatskoj.
I za kraj jedno pitanje: kako je moguce da jedan veliki Srbin i srpski domoljub igra za reprezentaciju Kanade a ne Srbije? Obicni ste licemjer!
A prije no sto proglasite druge primitivcima, dobro se pogledajte u ogledalo i razmislite o vlastitom ponasanju.

Borjan, iako tagovan na ovom postu, nije se upuštao u rasprave sa Vlatkom, evidentno vođen mudrom poslovicom - nije bitno šta priča, već ko priča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

340 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: