Nadigrali kraljevsku porodicu: Hari i Megan objavili dosad neviđene fotografije FOTO

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl izostavljeni su iz novog zvaničnog porodičnog portreta na kojem je kralj Čarls III pozirao sa svojom suprugom Kamilom, kao i sa princom i princezom od Velsa Vilijamom i Kejt Midlton.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2022.

11:58

Nadigrali kraljevsku porodicu: Hari i Megan objavili dosad neviđene fotografije FOTO
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kao mudri odgovor na ovakav potez kralja Čarlsa, Hari i Megan su takođe uradili službeno fotografisanje, pa su njihova izdanja završila na Instagram profilu fotografa Misan Hariman.

Inače, fotografije Megan i Harija nastale su prošlog meseca na samitu "One Young World" u Mančesteru, na kojem je Megan održala i govor.

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nekoliko trenutaka pre ceremonije otvaranja One Young World samita prošlog meseca", napisao je fotograf u opisu fotografija od kojih je jedna u boji, pa se vidi da Megan nosi crveni komplet, dok na crno-beloj par pozira bočno, a na obe se drže za ruke.
Naime, fotograf je Harijeve i Meganine, dosad neviđene fotografije, objavio samo dva dana nakon što je izašao portret takozvane nove kraljevske četvorke, fraze koja se nekada odnosila na Harija, Megan, Kejt i Vilijam, pre nego što su Megan i Hari odlučili da napuste kraljevske dužnosti i da se odsele u SAD.

Kao što se moglo i pretpostaviti, fotografije "odbeglog" para uspele su da zasene kraljevski portret, a fanovi kraljevske porodice su uvereni da su Hari i Megan upravo to i planirali.
Zanimljivo je spomenuti i to da je fotografija Čarlsa, Kamile, Vilijama i Kejt zabeležena noć uoči sahrane kraljice Elizabete II, a za to su vreme Hari i Megan takođe bili u Londonu.

Kraljičina smrt uspela je i, barem na kratko, da ujedini posvađanu bražu, pa smo tako nakon dve godine imali priliku da vidimo ponovo Harija, Megan, Kejt i Vilijama na okupu.

Nakon sahrane, Hari i Megan su se vratili u SAD svojoj deci, sinu Arčiju i ćerki Lilibet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: