Buran život Ivane Tramp: Donald je osvojio kadilakom, njegovu ljubavnicu oterala, Zemana šokirala

Ivana Tramp, prva žena bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, preminula je danas, a tokom njegovog boravka u Beloj kući, ali i tokom većeg dela njegove poslednje kampanje, držala se van očiju javnosti.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.07.2022.

22:19

Buran život Ivane Tramp: Donald je osvojio kadilakom, njegovu ljubavnicu oterala, Zemana šokirala
Foto: Profimedia

Kada je postalo jasno da Tramp neće priznati izbore uprkos tome što sve projekcije kažu da je Džo Bajden pobedio, ona je poručila da njen bivši suprug "ne voli da gubi i da će se boriti, boriti i boriti", prenosi Forbs.

Forbs se pozvao na njenu izjavu magazinu People.

"On je loš gubitnik", rekla je Ivana, dodajući da bi "morao da objavi da je izgubio".

I dok se navodno Tramp razmišlja o potencijlanoj kandidaturi 2024. godine, njegova bivša supruga kaže da ona veruje da će otići u Mar-A-Lago da živi povučeeniji život.
"Mislim da će otići u Palm Bič, da će igrati golf i živeti normalnim životom. To mu je najbolji izbor. Ima dovoljno novca, dovoljno mesta na koje može otići i da uživa u svom životu", rekla je ona.

Ivana Tramp je bila bivša supruga aktuelnog predsednika sa kojim je bila u braku od 1977. do 1992. godine i majka Donalda Juniora, Ivanke i Erika. Ona je rekla da su njena deca dobro, ali da jedva čeka da napuste Belu kuću.

"Mislim da su uživali uz Donalda i da učestvuju u izborima, ali sad je gotovo. Nisam sigurna kakvi su im planovi, ali ja samo želim da nastave sa normalnim životom. Ne sa životom u Vašingtonu, nego u Njujorku ili gde god žele, ali da vode normalne živote".

Razbesnela i predsednika Češke

Foto: Profimedia
Bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa odustala je svojevremeno od zahteva da bude američki ambasador u Pragu, iako joj je Tramp funkciju ponudio zato što joj se učinilo da bi to za nju bilo suviše mnogo posla a tim odustajanjem je razbesnela predsednika Češke Miloša Zemana.

"Zaista sam se razbesneo. Da sam kod sebe imao štap usledila bi ista scena kao sa českim premijerom. Trebalo je da stoji iza toga šta je rekla i da oseća odgovornost prema zemlji iz koje potiče. A vi kukavički bežite od te odgovornosti", prepričao je sinoć za televiziju Barandov predsednik Zeman svoj susret sa Trampovom pre dva dana u Pragu kada je saznao da je ambasadorsko mesto odbila.

Zeman je kazao da je Donald Tramp zaista svojoj bivšoj supruzi ponudio mesto ambasadora u Pragu nakon što je to ona sama javno zatražila ali da je na kraju funkciju odbila i pravdala to time da bi kao ambasadorka imala suviše posla.

Zeman je prošle jeseni nakon tog zahteva Trampove, kako je sam ranije priznao, odmah počeo da lobira da ambasadorka bude baš ona.

"Kazao sam Trampu da je to, prema njegovim rečima, njegova omiljena bivša supruga. Videćemo hoće li je poslati ili ne", kazao je Zeman koji je, čim je Ivana rodjena Zelnjičkova Tramp izrazila želju da bude ambasadorka u Pragu, javno rekao da boljeg ambasadora SAD u Prag ni ne mogu da pošalju.

Osim Ivane Tramp, kako je priznao sinoć u intervjuu, Zemana je neprijatno iznenadio i sam Donald Tramp koji je do sada imao njegovu bezrezervnu podršku.

"Poziv liderima arapskih zemalja za borbu protiv ekstremizma i terorizma izneo je u Rijadu koji je centar radikalnog islama. U Saudijskoj Arabiji do današnjeg dana organizuju javna pogubljenja, žene kamenuju a do danas ne postoji ravnopravnost oba pola. Tramp je izneo ispravne teze ali na pogrešnom mestu", dodao je češki predsednik.

"Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti?"

Ivana je bila u braku sa Donaldom Trampom od 1977. do 1992. godine, a u knjizi "Odgajanje Trampa" piše da je jednog decembarskog dana 1989. godine znala da je njihov brak prišao kraju.
"Prilazi mi jedna plavuša i kaže: "Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti?"
"Gubi se. Volim svoga muža. Nisam se ponela kao dama, ali bila sam šokirana", piše Ivana Tramp u svojoj novoj knjizi.
Javna afera Donalda Trampa sa Marlom Mejpls izrodila je čuveni naslov "Najbolji seks koji sam ikada imao" u "Njujork postu" 1990. godine.
Nakon što se razveo od Ivane, Donald Tramp je oženio Mejplsovu 1993. godine.
Trampova bivša žena priseća se u knjizi koliko je "ludo" bilo to što nije mogla da upali televizor, a da ne čuje svoje ime.
U dobrom delu knjige, Ivana Tramp se priseća svog odrastanja u Evropi, početaka manekenske karijere u Njujorku i opisuje kada se prvi put upoznala sa Donaldom Trampom.
Prema njenim rečima, on je njoj i njenim prijateljicama obezbedio sto u luksuznom menhetnskom restoranu, platio račun i poslao "kadilaka" da je vrati u hotel.
"Instinkti su mi rekli da je Donald pametan i duhovit", piše ona u knjizi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: