Život

Nedelja, 01.05.2022.

09:11

Konstrakta odletela u Torino: "Bilo je suza" FOTO

Srpska predstavnica na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta otputovala je jutros u Torino, na kojo će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri 12. maja.

Izvor: B92

Konstrakta odletela u Torino:
Foto: Printskrin/TV Prva

Konstrakta je rano jutros iz Beograda odletela u Torino gde će predstavljati Srbiju na pesmi Evrovizije, koja će se održati od 10. do 14. maja.

Umetnica je ostala "verna" svom belom autfitu i na aerodromu, a mnogi su primetili da je svoj glavni scenografski element, lavor spakovan u posebnoj kesi.
Foto: Printscreen/@konstrakta
Konstraktu su osim medijskih ekipa u Italiju ispratili i članovi porodice. Za Blic je otkrila kako je protekao rastanak sa porodicom:

"Juče je bio taj dan kada smo se nešto grlili, ljubili i plakali... Ali sve je okej, moja deca su velika sve im je jasno, malo je bilo napeto."

"Ona je genije", "Do pobede": Bez lavora i peškira - Konstrakta u novom ruhu VIDEO

O utiscima pred polazak na Evroviziju, Konstrakta je za Blic rekla da je sve baš kako treba da bude: "Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo".

U medijima se dosta spominjala moguća amajlija koju će nositi u Torino.

Umetnica je zdrava i spremna za Torino – ali nije sigurna da će ući u finale

"Pa vidim da se to vrti po medijima. Amajlija kao takva ne, ali imam to prstenje koje se u medijima pretvorilo u amajlije, koje ja nosim na svakom koncertu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: