Polusestra tuži Megan Markl zbog intervjua kod Opre: "Laže da smo odrasli u siromaštvu"

Samanta Markl (57) podnela je tužbu u četvrtak u kojoj optužuje svoju polusestru, vojvotkinju od Saseksa Meghan Markl (40) za klevetu zbog intervjua koji je sa suprugom princem Harijem (37) dala Opri Vinfri u martu 2021. godine tražeći odštetu od veću od 75 hiljada dolara.

Život

Izvor: B92, 24sata.hr

Subota, 05.03.2022.

09:34

Polusestra tuži Megan Markl zbog intervjua kod Opre:
Foto: Profimedia

Polusestra Megan Markl, Samanta tvrdi da je vojvotkinja od Saseksa prilikom intervjua kod Opre Vinfri lagala o njoj i njihovoj porodici. Optužila ju je da je izmislila priču o njihovom odrastanju u siromaštvu.

"Optužena nije bila prisiljena u dobi od 13 godina raditi na slabo plaćenim poslovima kako bi sastavila kraj s krajem; optužena je pohađala elitne i skupe privatne škole i časove plesa i glume u Los Anđelesu koje je plaćao njen otac. Tomas Markl je takođe platio njeno fakultetsko obrazovanje na Nortvesternu, uključujući školarinu, stanarinu i troškove života, čak je i pozajmio novac kako bi pokrio troškove", tvrdi Samanta.

Polusestra Megan Markl: "Princ Hari i ona će da se razvedu"

Samanta smatra da je Megan nanela štetu reputaciji njihovog oca "kako bi očuvala i promovisala lažni narativ od prosjakinje do princeze".

Ona takođe tvrdi da je Megan lagala da je "jedino dete" i kada je poslednji put videla polusestru. Isto tako, tvdi da je Megan lagala da je Samanta promenila prezime u Markl nakon što je Megn počela da se zabavlja sa princem Harijem.

Megan Markl "puca" visoko - želi da postane predsednica SAD-a?

Navodno je optužila Megan da negativno utiče na prodaju njene autobiografije te da je sprečava da dobije posao i uzrokuje joj emocionalne i mentalne probleme, a traži odštetu veću od 75 hiljada dolara.

"Ova neutemeljena i apsurdna tužba samo je nastavak obrasca uznemirujućeg ponašanja. Posvetićemo joj minimalnu pažnju, to je sve što zaslužuje", izjavio je Meganin advokat Majkl Kamp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: