Novak se pričestio u Hramu Svetog Save FOTO/VIDEO

Novak Đoković sa roditeljima Dijanom i Srđanom prisustvovao je liturgiji u Hramu Svetog Save, povodom praznika koji danas, 27. januara, obeležavaju Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 27.01.2022.

11:14

Default images

Na praznik posvećen ocu srpske duhovnosti, kulture, osnivaču srpske crkve i prosvetitelj,posle održane liturgije, prvi teniser sveta se pričestio sa ostalim vernicima. Nole je pre nekoliko dana obišao Crkvu Ružicu na beogradskom Kalemegdanu, kako bi prisustvovao liturgiji i pomolio se za zdravlje svoje porodice.

Nakon toga je srpski teniser otputovao u Crnu Goru gde je posetio Tivat i Žabljak, a nakon predaha koji je imao posle dešavanja u Australiji, Đokoviću predstoji radni period jer je potvrdio da će igrati na turniru u Dubaiju, od 21. do 26. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: