Hejli otvoreno o Biberovoj zavisnosti: "Bilo je teško"

Hejli Boldvin otkrila je da joj je bilo teško dok je svom suprugu, američkom pevaču Džastinu Biberu, pomagala da se reši zavisnosti. Ovo loše iskustvo, priča ona, probudilo joj je sećanja na njenog oca Stivena Boldvina, koji se borio s istim problemom, rekla je za podkast "Victoria's Secret Voices".

Život

Izvor: B92

Petak, 12.11.2021.

12:04

Hejli otvoreno o Biberovoj zavisnosti:
Foto: Profimedia

"Ne samo moj otac, već i puno drugih članova porodice s njegove strane bori se s različitim stvarima. Otac je uvek bio otvoren po pitanju svoje zavisnosti i to sam uvek cenila kod njega. Uvek sam bila jako, jako bliska s njim. On je bio otvoren u vezi toga zašto je trezan i zašto je važno da mi ne postanemo zavisni. Takođe nam je objasnio kako postaješ zavisnik", rekla je manekenka.

"Morala sam ponovo da se vratim u prošlost, ali ovaj put sam se suočavala sa zavisnošću o narkoticima, opet su bili ti neki mračni prostori i bilo mi je mnogo teško", dodala je.

Otkrila je kako je izgledao taj period života s Džastinom.

"Pitala bih ga kako se nosi s tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pitala bih Džastina da li želi da radi to, jer je već pre imao određene trenutke u životu kada mu je smetao način života i kada je jednostavno hteo da prekine. Džastin ima svest da to nije u redu i vrlo je otvoren u vezi svoje zavisnosti, a to je sve što tražim od njega", ispričala je Hejli. Džastin Biber ranije je priznao da je prvi put marihuanu probao sa svega 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge druge droge. Priznao je da mu je to bio beg od stvarnog života i tereta slave.

"Kada imate tako neku mladu osobu, moguće je da ima neku užasnu teskobu koja prođe nezapaženo i vi ne znate što zapravo osećate. Tada počnete sami da se lečite, jer se tako osećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osećate", pojasnila je Hejli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: