Nataša se oprostila od svog Marka: "Terao si osmeh da radi prekovremeno"

Povodom smrti Marka Živića, oglasila se voditeljka Nataša Pavlović, koja je sa glumcem bila u braku četiri godine, do 2005.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

15:41

Nataša se oprostila od svog Marka:
Foto: Printskrin/TV Prva

Ona je na Instagramu objavila nekoliko Živićevih fotografija, među kojima je i jedna sa letovanja na kojoj su zajedno.

Od bivšeg supruga oprostila se sledećim rečima:

"Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno", započela je Nataša.
"Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti."

"Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova.

Jajop Bibi", napisala je voditeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

18 h

Podeli: