Štajnfeldova: "Srpski Bože, pomozi Duletu Saviću" VIDEO

Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se na društvenim mrežama kako bi prokomentarisala gostovanje legende srpskog fudbala Duleta Savića u jednom jutarnjem programu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.09.2021.

11:07

Štajnfeldova:
Foto: Festival evropskog filma Paliæ/Promo

Fudbaler i trener komentarisao je istupanje hrabrih žena poslednjih godinu i po u slučajevima Aleksić, Lečić i drugim nazvavši te situacije "konstruisanim aferama" a na njegove izjave reagovao je prvo Igor Jurić.

"Ovakva gostovanja obeshrabruju i obesmišljavaju svaku prijavu seksualnog zlostavljanja. Zamenjene su uloge žrtave i zlostavljača. I ovo je poruka žrtvama, 'prijavite zlostavljanje i na nacionalnoj frekvenciji će vaša žrtva biti predstavljena kao želja da doživite 5 minuta slave'", napisao je Jurić na svom profilu.

Nanogica za Miku Aleksića; Milena Radulović: "Samo da je živ i zdrav, vidimo se u sudnici"

Danijela Štajnfeld je podelila Jurićev tvit, i dodala: "Srpski Bože, pomozi Duletu Saviću".

Prema optužnici, učitelj glume Miroslav Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju. Aleksić je u petak izašao iz Centralnog zatvora i nalazi se u kućnom pritvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: