- Vesti -

Saznao da ga je partnerka prevarila sa rođenim dedom - Sin mu je zapravo stric VIDEO

Video na društvenoj mreži TikTok prvo je bio neozbiljno shvaćen, ali nakon toga muškarac je tvrdio da je ova priča istina.

Izvor: index.hr
Podeli
Ilustracija/Foto:Shutterstock/sharpshutter
Ilustracija/Foto:Shutterstock/sharpshutter

Muškarac je podelio video na TikToku u kojem je otkrio šokantnu istinu o svojoj porodici. Naime, saznao je da je navodno njegova devojka, ujedno i majka njegove dece, imala aferu sa njegovim dedom dok su svi zajedno živeli u istom domaćinstvu.

"Otkrio sam da je moj sin zapravo moj stric. Moj deda je sve vreme dok smo boravili sa njim u kući, spavao sa mojom devojkom", rekao je TikToker.

Snimak na kojem je uplakan pregledan je više od 11 miliona puta.

"Ne mogu da verujem da sam očekivao više od muškarca koji je imao celu porodicu iza leđa moje bake", napisao je, aludirajući na to da je njegov deda i ranije imao neverstvo.

Video je izazvao puno komentara.

"Tako mi je žao. Nisi to zaslužio", "Na početku sam mislila da je ovo šala, ali sad shvatam da nije", "Nemam reči", samo su neki od komentara.

Muškarac je objasnio da je saznao za aferu kada je uzeo mobilni telefon svoje partnerke i otkrio razne eksplicitne poruke i fotografije.

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 141 idi na stranu