"Čarli Šin se oporavlja"

Martin Šin, 80-godišnji glumac, pojavio se u emisiji u kojoj je govorio o oporavku svog sina Čarlija od alkohola i droga.

Život

Izvor: B92

Petak, 18.06.2021.

13:49

Foto: EPA-EFE/PENNY STEPHENS

"Obožavam ga", rekao je glumac za svog sina. "Uvek sam ga obožavao. Njegov oporavak i život su čudo i on je izvanredan čovek", naveo je Šin.

Dodao je da je izuzetno ponosan na svog sina i na njegov napredak.

"Prošli smo vrlo teška vremena dok je bio na lečenju. Vratio se - hvala nebu - i zdrav je i sada radi na knjizi", rekao je.

Glumac optužio Čarlija Šina za silovanje maloletnika u novom dokumentarcu o pedofiliji u Holivudu

Martin je rekao da je Čarli (55) radio na "autobiografiji i veoma je uzbuđen zbog toga".

"Sada je veoma povezan sa porodicom, decom i unucima", dodao je Martin.

"Bludni sin" Holivuda: "Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih počinjao"

U 2016. godini, Čarli Šin se otvorio pred dr Mehmetom Ozom, iskreno govorio o alkoholizmu i zloupotrebi droga, i da je bio trezan 11 godina sve dok nije saznao da je HIV pozitivan.

"Bilo mi je potrebno da ugušim anksioznost, razmišljao sam kako će moj život izgledati sa ovom dijagnozom i kad utrnem zbog alkohola i droga nisam razmišljao o tome", rekao je tada Čarli, dodavši: "To je bilo jedino oruđe koje sam imao u to vreme, pa sam verovao da će to ublažiti teskobe. Mnogo je tog straha i samo je pogoršalo."

"Nemam pojma šta se desilo i kako sam završio u tom hotelu..."

Bivša zvezda serije "Dva i po muškarca" proslavila je godinu dana treznog stanja 2018. godine, a sledeće godine je rekao da je "ponosan što je konačno bio dosledan, pouzdan i plemenit".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: