Otkriveno ko je: "Romansa traje već dve godine"

Glumac Branislav Lečić nedavno je snimljen na večeri u Beogradu sa jednom ženom, a prema pisanju medija, to mu je nova devojka, sa kojom je navodno u vezi već dve godine.

Život

Izvor: B92

Petak, 11.06.2021.

12:50

Otkriveno ko je:
Foto: e-stock/aleksandar baclija

Jelena je umetnica i profesorka, a Branislav i ona su oko dve godine u ljubavi. Kako nepoznati izvor kaže za Blic, njih dvoje su na početku romanse otišli na Durmitor, na safari, i tako je nastala njiihova prva zajednička fotografija.

Lečić i ona su se retko zajedno pojavljivali u javnosti jer, navodno, nisu želeli da eksponiraju svoju vezu.
Jelena ima 36 godina i radi kao asistentkinja na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija, a prema rečima istog izvora, ona mu je bila velika podrška u najtežim danima.

Podsetimo, Branislav Lečić suočava se sa ozbiljnim optužbama za silovanje i pokušaj napastvovanja od koleginica Danijele Štajnfeld i Merime Isaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: