Od plesa sa đavolom do posmatranja vanzemaljaca: Demi Lovato sada istražuje NLO?

U seriji bez scenarija "Neidentifikovano sa Demi Lovato" na kanalu Pikok, američka pevačica će, zajedno sa sestrom i najboljom prijateljicom, istraživati neidentifikovane leteće objekte.

Život

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2021.

13:57

Od plesa sa đavolom do posmatranja vanzemaljaca: Demi Lovato sada istražuje NLO?
Foto: Shutterstock/Tinseltown

Najava o seriji dolazi nakon što je otkriveno da će se Demi Lovato vratiti televizijskoj glumi u novoj NBC-jevoj humorističkoj seriji "Hungry".

Takođe, ona se donedavno bavila uređivanjem dokumentarne serije na Jutjubu "Demi Lovato: Ples sa đavolom", u kojoj je iskreno opisala svoju burnu prošlost. U tom projektu pojavili su se pevačicina porodica i prijatelji, a čini se da Demi Lovato planira da ih angažuje i u novom televizijskom poduhvatu.

Demi Lovato se u novom spotu priseća predoziranja VIDEO

Tokom četiri dela ograničene serije pod radnim nazivom "Neidentifikovano sa Demi Lovato", svetski poznata pevačka zvezda pokušaće da otkrije istinu o NLO-ima, zajedno sa svojom sestrom Dalas i najboljim prijateljem Metjuom.

Demi Lovato ima baš tešku ruku: Evo šta se dogodilo

"Nakon konsultacija sa vodećim stručnjacima, Demi, Dalas i Metju istražiće nedavne susrete očevidaca, otkriti tajne vladine izveštaje i ispitati poznata žarišta NLO-a. Demi je istinska vernica i tokom ove hrabre avanture nada se da će uveriti svoje prijatelje, porodicu i milione pratilaca da ne samo da postoje inteligentna bića izvan Zemlje već i da su već ovde!", navodi američki striming kanal Pikok (Peacock).

Demi Lovato je javno pokazala interesovanje za neidentifikovane leteće objekte još u oktobru, podelivši da je provela nekoliko dana u nacionalnom parku "Džošua tri " (Joshua Tree) sa doktorom Stivenom Grirom.

Vrhunski ufolog mogao bi biti jedan od vodećih stručnjaka koji će se pojaviti u njenoj novoj seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: