Odbio da komentariše: Da li se Tramp plaši Megan Markl?

Nekadašnji predsednik SAD Donald Tramp nije želeo da završi kao britanski voditelj Pirs Morgan, te zbog toga nije želeo ni javno da komentariše "intervju decenije" koji su Megan Markl i princ Hari dali voditeljki Opri Vinfri.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.03.2021.

10:31

Odbio da komentariše: Da li se Tramp plaši Megan Markl?
Foto: EPA/ CHRIS KLEPONIS POOL

To je za američke medije izjavio Trampov nekadašnji saradnik Džejson Miler. On je naime, gostujući u jednom podkastu rekao da je Tramp umalo podelio svoje mišljenje, ali da je u poslednjem trenutku zaključio da to ipak nije dobra ideja.

"Kad sam jutros pričao s predsednikom rekao je: 'Da, ona nije dobra. Rekao sam to pre, ali sad svi vide. Ali ako kažeš išta negativno o njoj, ona će da te uništi. Pogledajte Pirsa'", prepričao je Miler Trampove reči, prenosi Deadline.

Britanski voditelj Pirs Morgan prošle sedmice je dao otkaz u emisiji "Good Morning Britain", nakon pritiska javnosti zbog komentara koje je dao nakon onoga što je Markl ispričala Opri Vinfri.

Morgan je, podsetimo, rekao da Megan Markl ne veruje ni reč, te da joj ne bi verovaoi ni da čita vremensku prognozu.

U nizu tvitova koje je objavljivao neposredno nakon što je intervju emitovan, voditelj je branio kraljicu i monarhiju, ali je i odgovarao na optužbe Megan Markl za rasizam koji je doživela kada je bila deo kraljevske porodice, čak je i vređajući da je sve odglumila.
Ilustracija/Foto: ComposedPix/Shutterstock
"Da li je kasno za nominacije za Oskara?", "Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu", samo su neke od njegovih objava.

Nezadovoljni gledaoci su pokrenuli lavinu komentara na društvenim mrežama, nezadovoljni ovakvim njegovim stavom i komentarima. Izgleda da im je zahtev da Pirs ode konačno i uspeo.

Kao ni Morgan, ni Tramp nije obožavaoc lika i dela Megan Markl i to je otvoreno i rekao:

"Nisam obožavalac Megan Markl. Takođe, želeo bih da kažem još ovo, a to sigurno nije prvi put da to čuju: Želim Hariju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati", rekao je 2020. na jednoj konferenciji za medije u Beloj kući.

Nije završila: Megan Markl navodno sprema novu "bombu"

Godinu dana ranije navodno ju je nazvao "zlom", ali je to kasnije opovrgao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: