Jovana Balašević: "Volim te, tata, vidimo se u dvorištu"

Jovana Balašević, ćerka preminulog kantautora Đorđa Balaševića, oglasila se na društvenim mrežama nakon smrti svog oca.

Život

Izvor: B92

Subota, 20.02.2021.

15:45

Jovana Balašević:
FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/

Poruka Novaka Đokovića tera suze na oči: Oprostio se od Balaševića FOTO

Jovana Lola Balašević se rečima koje kidaju dušu oprostila od oca koji je juče izgubio bitku sa korona virusom, u 68. godini.

Nikola Jokić slomljen: "Balašević mi je pomogao da 'prevarim' devojku, nisam mu zahvalio"

"'Mislio sam da ću večeras moci da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sećanje. Možda sećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno, a večeras ste moji. Prekršiću običaj i reći ću šta sam poželeo dok sam gasio sveću: Da vam život bude srećan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: NIŠTA VIŠE NE ŽELIM. 67 godina. Zar nisu prošle u trenu?' Volim te tata, podario si mi najlepši mogući život, vidimo se u dvorištu", napisala je Jovana.

Škola sadi 68 bagremova u Balaševićevu čast

Balašević je, podsetimo, pre četiri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Imao je kovid 19 i bio je u lošem stanju. Lekari su preduzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Juče popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema.

Balašević je preminuo juče, tri meseca pre 68. rođendana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: