Problematična glumica je njihovo zaštitno lice, a javnost je uznemirena: "Podržavate nasilje" FOTO

Javnost su uznemirile optužbe glumice Amber Herd o partnerskom nasilju njenog tadašnjeg muža Džonija Depa. Ali to nije bilo ni izbliza šokantno kao saznanje da Dep nije bio nasilnik u toj situaciji, već žrtva maltretiranja ove glumice.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2020.

10:28

Problematična glumica je njihovo zaštitno lice, a javnost je uznemirena:
Foto: Getty Images, Jason Merritt/TERM / Staff

U audio-zapisu koji kruži internetom čuo se razgovor između dvoje glumaca, i njeno priznanje da ga je udarala "ali sa otvorenom šakom, a ne pesnicom, tako da se to ni ne računa".

Glumica je spomenula kako mu "niko neće verovati", a Depu je takođe u jednoj od njihovoj mnogobrojnih svađa odsekla deo prsta.

Glumicu je ranije takođe optužila njena bivša devojka za nasilničko ponašanje. Sa ovim saznanjima, javnost je bila u šoku kada je kompanija "Loreal Pariz" odlučila da ipak zadrži glumicu kao jedno od lica brenda.

Nalog ove kompanije na Instagramu objavio je fotografiju glumice u okviru jedne od svojih kampanja, citirajući je kako ženska lepota dolazi iznutra i nazivajući je inspiracijom za žene, i to se pratiocima nije svidelo.

"Ovo je odvratan primer za žene", navodi se u jednom komentaru.

"Ne znam kakva je veza između ove osobe koja je nasilnik i brenda i kako ovo uopšte osnažuje žene", navela je jedna korisnica Instagrama.

"Zlostavljala je Depa i onda je lagala da je on nju udarao. Odsekla mu je deo prsta, pobogu! Podržavate porodično nasilje", piše u komentaru na ovoj objavi, koji u ovom trenutku ima preko 1800 lajkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: