Zvezda filma "Star wars: Uspon Skajvokera" otišao sa intervjua, razlog bizaran

Jedan od glavnih glumaca, Adam Drajver, koji u filmu "Star wars: Uspon Skajvokera" tumači lik Kajlo Rena odlučio je pre nekoliko dana da ode sa intervjua.

Život

Izvor: B92

Subota, 21.12.2019.

09:00

Zvezda filma
Foto: Getty/Gareth Cattermole / Staff

Ovaj glumac, naime, ne voli svoj glas. On je izašao sa intervjua i to navodno kada mu je voditelj pokazao isečak iz njegovog novog filma "Marriage Story". Iako je voditelj emisije u kojoj je gostovao - Teri Gros - to znao, jer mu je glumac ranije to sam i otkrio, pomislio je da ovog puta neće biti nikakvih problema, piše Gardijan.

Stigao poslednji u nizu: Da li je posle 42 godine ovo poslednji film o Skajvokerima?

"Ne želim da čujem ili vidim sebe kako glumim. Ranije sam gledao i slušao sebe i nikad nisam bio zadovoljan svojom glumom. Onda poželim to da promenim, ali ne mogu. Onda imam tendenciju da izudim sebe, a i druge. Voleo bih da to mogu da promenim kod sebe, ali ne mogu", iskren je bio Drajver.
Foto: Getty/Rich Fury / Staff
U tekstu se navodi da glumac ima "fobiju" i da mu je ranije fizički bilo loše kada bi pogledao neki svoj film, odnosno ukoliko bi pomislio da nešto nije dobro odradio tokom snimanja.

Slično nezadovoljstvo svojom glumom mnogi glumci su i ranije isticali. Među njima su Džoni Dep, Džulijan Mur, Anđelina Džoli...

"Kukavički film, kao da su ga radili fanovi, a ne profesionalci"

Džulijan Mur je jednom prilikom otkrila da nikad nije odgledala niti jedan svoj film. Još jedna glumica ne voli da gleda svoje filmove. U pitanju je Riz Viterspun, koja je jednom prilikom otkrila da se plaši da bi počela previše sebe da mrzi ako bi gledala neki svoj film.

"Ne znam ko se dobro oseća kad gleda sam sebe. Niko, zar ne? To je mučenje. Zašto biste želeli da gledate sebe kako glumite da ste glupi i da se pretvarate da ste neko ko niste", upitala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: