Opet daleko od žene: Trofejni fudbaler i pored skandala ne odustaje od noćnog života

Čuveni fudbaler Vejn Runi (33) opet se provodio u jednom od američkih barova, daleko od svoje supruge Kolin, a celo veče usluživale su ga golišave konobarice.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.10.2019.

17:30

Opet daleko od žene: Trofejni fudbaler i pored skandala ne odustaje od noćnog života

Fudbaler DC junajteda još jednom je pokazao da ne želi da menja svoj stil života. Zbog njega se u poslednje vreme često nalazi na naslovnim stranama svetskih tabloida, a sve manje na "sportskim stranama".

Proteklih meseci ovaj legendarni engleski fudbaler opet je dospeo na naslovne strane svetskih medija. U novi skandal uplela ga je supruga Kolin Runi, javnom svađom sa ženom njegovog kolege Džejmija Vardija.

Brak Vejna Runija na tankom ledu: Nakon incidenta supruga ga ostavlja?

Njih dve već danima zabavljaju javnost svađom koju je započela Kolin kada je optužila Rebeku da tabloidima prodaje priče iz njenog privatnog života.
View this post on Instagram

❤️

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Vejn i Džejmi su podržali svoje supruge u javnom ratu, ali za razliku od Džejmija, koji se ne odvaja od vidno uznemirene supruge, koja je u poodmakloj trudnoći i čeka njihovo peto dete, Vejn podržava svoju lepšu polovinu iz američkih barova, u kojima mu piće donose obnažene konobarice, prenosi britanski "Metro".

Trofejni fudbaler poznat je po opijanju i brojnim preljubničkim aferama koje mu supruga oprašta. Proteklog vikenda Runi je snimljen u jednom noćnom klubu u Vašingtonu, a i ovog puta pokušao je da se sakrije noseći kačket. Celo veče piće su mu donosile golišave konobarice.

Mediji su ranije pisali da im je brak zapao u krizu. Kolin je počela vezu sa Runijem kada je imala 16 godina. Venčali su se 2008. godine i imaju četiri sina: Kaja, Klaja, Kita i Kasa..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: