Fudbaler želi da im se oduži: "Hranile su me kad nisam imao novac"

Nakon što je javno zaplakao i pokazao emocije prema ocu kojeg nije dobro poznavao, a koji ga je u video-snimku ishvalio, fudbaler Kristijano Ronaldo sada želi da pronađe žene koje su mu pomagale i davale da jede u trenucima kada nije imao para.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

15:00

Fudbaler želi da im se oduži:
Foto: Getty/Carlos Rodrigues

Ronaldo je to otkrio u velikom intervjuu za emisiju "Good Morning Britain", u kom se i rasplakao nakon video-snimka svog oca.

Ronaldo je u istom intervjuu govorio i o svom teškom i siromašnom detinjstvu, pa je pozvao ljude da mu pomognu da pronađe žene koje su omogućile da ne bude gladan u trenucima kada nije imao para da kupi hranu.

"Imao sam 12 godina i nisam imao para. Živeo sam sa drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Sećam se da je tamo bio "Mekdonalds" u kojem smo dobijali ostatke hamburgera koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim za sve ono što su uradile za mene. Nikada ih neću zaboraviti", rekao je Ronaldo.
Foto: Getty/Gabriele Maltinti
Podsetimo, Kristijano Ronaldo se u istom intervjuu emotivno slomio i rasplakao nakon što mu je Pirs Morgan pokazao video-snimak oca koji nije video, piše Dnevnik.hr.

U tom snimku otac ga je ishvalio i istakao da je ponosan na njega.

Ronaldo je imao 20 godina kada mu je otac preminuo u 53. godini zbog otkazivanja jetre usled alkoholizma.

Portugalac koji trenutno nosi dres "Juventusa" nije mogao da sakrije emocije dok je objašnjavao kako njegov otac nije doživeo da vidi velika dostignuća svog sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: