Glumac se konačno oporavio od raskida sa supermodelom i samouvereno prošetao crvenim tepihom

Samački život izuzetno mu prija.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.09.2019.

10:27

Glumac se konačno oporavio od raskida sa supermodelom i samouvereno prošetao crvenim tepihom
Foto: Gettyimages/Amy Sussman

Raskid Bredlija Kupera i Irine Šajk već neko vreme je u centru pažnje, a mnogi su primetili da Irina svakim danom izgleda sve bolje. Štaviše, zbog fotografije u kupaćem kostimu obožavatelji su zaključili kako je nakon raskida naprosto procvetala. Ipak, bilo je i onih koji su se trudili da dokažu kako se slavna lepotica podvrgnula plastičnim operacijama i da njima treba da zahvali za svoj izgled.

U celoj toj priči, Bredli je pao u drugi plan sve dok ga paparaci nisu ulovili s novim imidžom. Brkovi i pomalo zapušten izgled mnoge su šokirali, a njegovi fanovi bili su uvereni da je to jasan pokazatelj toga koliko ga je ljubavni brodolom pogodio.

No čini se da se Kuper i te kako oporavio jer sada izgleda bolje nego ikad, piše Index.hr. Nakon mnogo vremena, pojavio se na crvenom tepihu i to na premijeri filma "Džoker" koja je održana u sklopu Filmskog festivala u Torontu.

Doteran od glave do pete, obrijan i s novom frizurom, uspeo je da oduševi sve prisutne. Spremno je pozirao fotografima, a društvene mreže bruje o njegovom novom izgledu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: