Šta muškarci i žene najviše žele u krevetu?

Sudeći prema rezultatima ankete sajta “Ok Cupid” koju je popunjavalo 400.000 ljudi, čak 71 odsto ispitanika zainteresovano je za malo ‘nastranosti’ u krevetu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 20.04.2017.

17:45

Šta muškarci i žene najviše žele u krevetu?
Foto: Thinkstock

Žestok i grub seks ispostavio se kao omiljena aktivnost oba pola (75 odsto muškaraca i 62 odsto žena), dok je ‘udaranje u lice’ najmanje poželjno.

Međutim, to nije sve – 64 odsto muškaraca i 51 odsto žena izjavilo je da bi volelo da bude vezano ili da budu ti koji će vezati svog partnera.

Pogrdne nazive bi volelo da čuje 57 odsto muškaraca i 42 odsto žena, a “nešto” ili “mnogo” bola da oseti 36 odsto muškaraca i 34 odsto žena.

Oko 70 odsto pripadnica lepšeg pola ima želju da njihov partner preuzme kontrolu u krevetu, a isto priželjkuje oko 60 odsto muškaraca.

Otprilike 20 odsto žena ne bi se bunilo da ih partneri vuku za kosu, a skoro isti procenat muškaraca izrazio je želju da ih partnerke grizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: