Život

Utorak, 24.08.2021.

12:55

Nakon zabrane ulaska u Srbiju, "ugasili" Bubu Korelija i na Instagramu

Nedavno je ugašen Instagram profil popularnog repera Buba Koreli. Na ovoj društvenoj mreži više nije moguće pronaći profil muzičara, a zvaničan razlog nije poznat.

Izvor: B92

Nakon zabrane ulaska u Srbiju,
Foto: Printscreen/TV Prva

Profil je brojao više od 500.000 pratilaca, a veruje se da je pevač možda i sam deaktivirao svoj profil. Sa druge strane, njegov kolega i prijatelj Jala Brat, sa kojim nastupa i snima muziku u duetu, i dalje je aktivan na Instagram mreži.

Nakon skandala koji se desio u Nišu, gde su pripadnici njihovog tima sa bine bacili maloletnog momka, a potom ga i tukli, otkazan im je i nastup na Music Week-u u Beogradu. Ovaj događaj izazvao je burne reakcije i komentare ljdui, a pre nego im je i zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, na internetu je pokrenuta peticija.

Jali Bratu i Bubi Koreliju zabranjen ulaz u Srbiju

Nekoliko dana nakon incidenta oglasili su se Jala i Buba na svojim Instagram profilima.

Zabrana nastupanja u Srbiji ne važi samo za Jalu i Bubu - na spisku pevači i starlete

"Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator. Bili smo na bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

21 h

Podeli: