Život

Ponedeljak, 12.02.2024.

11:39

Princ Hari i Megan Markl nisu bili na Superbolu - ovo je razlog VIDEO

Princ Hari i Megan Markl nisu se pojavili na Superbol utakmici, iako je vojvoda od Saseksa nedavno bio u Las Vegasu na dodeli NFL nagrada.

Izvor: B92

Princ Hari i Megan Markl nisu bili na Superbolu - ovo je razlog VIDEO
Foto: Shutterstock/lev radin

Šuškalo se da će se par pridružiti mnogim poznatim ličnostima koje su prisustvovale najvećoj američkoj fudbalskoj utakmici godine, koja je održana sinoć u Las Vegasu.

Bosovi američkog fudbala su vojvodi od Saseksa uručili poziv, kako prenosi "Miror", a "Pejdž Siks" piše da se Hari i Megan se nisu pojavili na Superbol utakmici, jer se pripremaju za put u Kanadu povodom svečanog otvaranja "Invictus igara" koje počinju za nekoliko dana. Podsetimo, Hari se pojavio na "NFL Honours" u četvrtak uveče, koji se takođe održao u Las Vegasu. Na ceremoniji nagrada, Hari je uručio prestižnu nagradu "Walter Payton NFL Man of the Year" igraču Pitsburg Stilersa Kameronu Hejvardu.

Na NFL ceremoniji nagrada u četvrtak uveče, Hari je napravio nekoliko šala na račun američkog fudbala. Rekao je publici: "Dobro veče, NFL. Čast mi je biti što sam sa vama večeras. Zaista volim kako ste nam ukrali ragbi i prisvojili ga. Zašto nositi zaštitne kacige i opremu? Naravno, imajte napad i odbranu, to ima smisla. Šalu na stranu, ono što vi radite na terenu i van njega zaista je izvanredno. Vi ste uzori milionima", rekao je Hari, piše "Dejli Mejl."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: