"Idiote, gde smo?": Sajmon Kauel nije umeo da prepozna englesku zastavu – publika u neverici

Sajmona Kauela, poznatog člana žirija popularnih TV emisija u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama, kao što su Pop idol, Američki idol, X faktor, i Britanija ima talenat, ismejao je komičar Dejvid Vilijams zbog toga što nije mogao da prepozna zastavu Engleske.

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

10:47

Foto: Profimedia

Naime, bogataš Kauel (62), koji je skoro pune dve godine živeo u SAD, pozvan je na takmičenje sa petogodišnjakom Čarlsom, koji je tom prilikom pokazivao svoje znanje o nacionalnim zastavama.

Sajmon Kauel "gorko razočaran" što ne ide u Izrael

Tokom audicije za emisiju Britanija ima talenat, Kauelu je pokazan krst Svetog Đorđa, na šta je on odgovorio: "Oh, znam to – to je Švajcarska".

Njegov kolega sudija Dejvid Vilijams (50) povikao je: "Idiote. U kojoj smo državi sada? Engleska".

Sajmonov odgovor ostavio je u neverici publiku u teatru London paladijum. Krst Svetog Đorđa, crveni krst na beloj podlozi, već 800 godina je engleski nacionalni amblem, dok Švajcarci imaju beli krst na crvenoj zastavi.

Sajmon, koji se nedavno verio sa Loren Silverman (44), većinu vremena je proveo u Americi oporavljajući se od nesreće u svom domu u Malibuu u Kaliforniji.

Sajmon Kauel se verio s bivšom ženom svog najboljeg druga

On je bio na višemesečnom lečenju povrede kičme nakon što je sišao sa električnog motocikla u maju 2020, ali se oporavio. Sajmon se vratio u žiri u nedelju za prvi krug audicija za nove epizode ovogodišnjeg šoua Britanija ima talenat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: