Piju sopstveni urin, ne gledaju se u ogledalo, mažu se izmetom: Čudne navike svetskih zvezda

Mnoge poznate ličnosti imaju čudne navike i opsesije kojih godinama ne mogu da se oslobode. Dok neki pokušavaju da ih sakriju, drugi otvoreno pričaju o tome.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.10.2021.

08:37

Piju sopstveni urin, ne gledaju se u ogledalo, mažu se izmetom: Čudne navike svetskih zvezda
Foto:EPA/ JASON SZENES

Megan Foks ima veliki strah od korišćenja pribora za jelo u restoranima. Za nju je nezamislivo da koristi isti pribor koji je pre nje koristilo ko zna koliko ljudi. S druge strane, njeni prijatelji se bune kako glumica ne pušta vodu u WC-u nakon nužde.

Eminem još od malih nogu voli da spava u potpunom mraku. Kada boravi u hotelu njegova soba mora da bude potpuno zamračena jer jedino tako može da zaspi.

Dženifer Aniston poznata je kao velika "čistunica", ali je i jako sujeverna. U avion uvek ulazi desnom nogom i mora da namaže unutrašnjost aviona pre nego što poleti.

Kod Dejvida Bekama sve mora da bude u liniji ili u paru. Ako u frižider slaže limenke piva, njihov broj mora da bude paran.

Kejti Peri opsednuta je higijenom zuba, pa sa sobom uvek nosi 20 četkica za zube i zube pere 6 puta dnevno. Takođe, ne podnosi umrlajne naočare za sunce.
Kameron Dijaz boluje od opsesivno-kompulzivnog poremaćaja. Ona je toliko čistila kvake u svojoj kući da je na kraju potpuno uklonila boje sa njih. Inače, otvara vrata laktovima.

Bred Pit ne koristi sapun "jer u njemu ima puno toksina".

Pamela Anderson se nikad ne gleda u ogledalo zato jer se boji svog odraza.

Ketrin Zita Džouns četka zube jagodama.

Tom Kruz koristi "priordni botoks" od izmeta slavuja. Tvrdi kako mu taj namaz koji stavlja na lice preko noći podmlađuje lice i ostavlja prirodan izgled.

Pevačica Keša izjavila je kako je godinama pila svoj urin jer je smatrala kako joj to daje snagu.

Kristina Agilera ne pere ruke nakon obavljanja nužde.

Džoni Dep ima čudnu naviku da ne menja odeću. Nekad je nedeljama u istoj odeći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: