Bela Torn u vrućoj sceni sa glumicom iz filmova za odrasle VIDEO

Zvezda Diznijevih filomova i kontroverzna glumica Bela Torn objavila je kratku najavu za pesmu "Shake It", a kadrovi iz spota zapalili su društvene mreže.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.02.2021.

13:49

Bela Torn u vrućoj sceni sa glumicom iz filmova za odrasle VIDEO
Foto: EPA/ETTORE FERRARI

U spotu koji bi trebalo da izađe sutra, Bela se mazi s glumicom iz filmova za odrasle Abelom Dejndžer.

"Zabavljala sam se snimajući ovaj video", napisala Bela Torn je uz objavu na Instagramu.

Objavila je i video u kojem se njih dve ljube i dodiruju u bazenu, a njega je u manje od 24 sata pogledalo više od šest miliona ljudi.

Krajem prošle godine, Bela Torn (23), koja je i rediteljka i pevačica, oborila je rekord na jednoj platformi namenjenoj za odrasle. Ona je naime, otvorila profil na sada sve popularnijoj platformi "OnlyFans", gde plasira svoje provokativne fotografije svojim pratiocima, koji za to moraju da plate.
Glumica je za samo 24 sata od otvaranja svog profila zaradila više od milion dolara, što je za sada rekord.

Najavila je i da će platformu koristiti za humanitarne akcije, ali i u stvaranju svog novog filma na kom radi u saradnji sa Šonom Bajkerom.

"To je nešto što trenutno istražujemo. Koje su prednosti i mane te platforme? Šta takve platforme čine korisnicima i kakva je veza između stvarnog života i života na OnlyFansu? Koliko vam može promeniti život nagore ili nabolje? Koliko ste daleko spremni da idete?", objasnila je Bela svoje namere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: